Vytisknout
Kategorie: Zprávy vzdělavatelského odboru

Od pátku 17. do neděle 19. dubna se konala na výstavišti v Českých akce Svět v pohybu. Kromě pavilonů týkajících se motorismu, prevence bezpečnosti nebo cestovního ruchu se otevřel také pavilon sportu a pohybových aktivit. V něm reprezentovali sokolské hnutí moderní gymnastky a chlapci a děvčata milevské všestrannosti.

Návštěvníkům pavilonu Milevšťáci zpestřili páteční den hned několika sestavami – pódiovou skladbou děvčat sokolské všestrannosti Rio, sestavou s obručí - silovou gymnastikou Peří prach a broky na hudbu skupiny Kabát a třemi skladbami moderní gymnastiky Slunce nad hlavou, Ledové království a pódiovou skladbou s kužely a obručemi.
Vystoupili celkem ve třech blocích a slavili velký úspěch korunovaný potleskem. Během přestávek si mohli vyzkoušet žhavé novinky ze světa sportu jako třeba skákací boty, malé trampolínky nebo třeba crazy bubbles, což je fotbal v nafukovací bublině. V pavilonu bezpečnosti si vyzkoušeli pomocí speciálně upravených brýlí například to, jaké je řídit vozidlo v opilosti, ale zajímavých aktivit bylo ve vedlejších pavilonech ještě mnohem víc.

Ten den sice milevští sokolové nešli do školy, ale pro propagaci sokolského hnutí udělali ve svém volném čase mnoho. Poděkování patří hlavně trenérkám Lence Řezbové, Janě Šindelářové a Kateřině Mošanské.

Joomla! konzole ladění chyb

Sezení

Informace o profilu

Využití paměti

Dotazy do databáze