V dopoledních hodinách 1.srpna se sjela parta dětí moderní gymnastiky a sokolské všestrannosti Sokola Milevsko na každodenní týdenní soustředění do Křemže u Českého Krumlova. Celkem kolem 30 dětí a jejich vedoucích trenérů se ubytovalo v sokolské ubytovně Křemže a za velkého horka, které provázelo celý týden, zahájili své tréninky. Moderní gymnastky vymýšlely a trénovaly nové společné skladby a členové sokolské všestrannosti nacvičovali sestavy ve sportovní gymnastice a zlepšovali si „osobáky“ v atletických disciplínách.
Středa patřila celá výletu. Sportovci jeli do Českých Budějovic, kde navštívili nádherný venkovní plavecký areál, kde neopomněli trénovat plavání.
Večery byly plné zábavných, znalostních či sportovních her, děti splnily sportovní desetiboj, hrály a zazpívaly s kytarou, opékaly vuřty, prošly šipkovanou nebo uspořádaly karneval v maskách.
Poslední den proběhlo závěrečné vystoupení, ve kterém si obě skupiny cvičenců navzájem ukázaly, co se za týden nového naučily a sklidily za to patřičný potlesk. Nechyběla ani tradice tábora, ručně zdobené tričko stylem savování na památku (viz foto).

Kremze
Děkujeme všem účastníkům a vedoucím za super tábor a přejeme úspěšnou sezonu 2015/2016.

Petra Molíková, Sokol Milevsko

Joomla! konzole ladění chyb