Výsledky turnaje přípravek a GPD staršího dorostu 26. 9. 2015 v Táboře:

Na turnaj do Tábora vyrazilo i několik hráčů a hráček Sokola Vodňany a neztratili se.
Tereza Bouberlová si zahrála turnaj GPD U17 a získala 1.místo ve čtyřhře. Druhá byla ve dvouhře a také ve smíšené čtyřhře.

Ostatní vodňanští byli mladšího věku a zahráli si turnaj přípravek a získali tato pořadí:
Dívky 2006 – Bára Bouberlová 2. místo
Dívky 2007 – Bára Bouberlová 1. místo
Chlapci 2008 – Petr Sochor – 2. místo
Chlapci 2007 – Petr Sochor – 1. místo
Chlapci 2006 – Jakub Bouberle 2. místo, Aleš Sochor – 5. místo

Turnaj GP D dospělých 10. 10. 2015 Vodňany

Badmintonový oddíl Sokola Vodňany pořádal 10. 10. 2015 ve vodňanské hale první turnaj dospělých v nové sezóně. Šlo o turnaj Grand Prix ČR kategorie D. Zahrát si přijelo 28 mužů a 16 žen z 11 oddílů jižních a západních Čech. Z toho bylo 11 z domácího oddílu. Turnaj to byl náročný nejen pro hráče a hráčky, ale také pro pořadatele ze Sokola Vodňany. Během 9 hodin bylo odehráno 85 zápasů. Domácí hráči získali 6 pořadí na stupních vítězů. Výborný turnaj, velká účast, skvělá atmosféra. Děkujeme pořadatelům a gratulujeme všem na stupních vítězů.

Medailová umístění vodňanských hráčů:
Dvouhra mužů:
2. místo Michal Vojta
Dvouhra žen:
3. místo (dělené) Eva Kolářová, Hana Čížková
Čtyřhra mužů:
3. místo Vladimír Marek, Pavel Votava
Čtyřhra žen:
2. místo Eva Kolářová, Hana Čížková
Smíšená čtyřhra:
2. místo Michal Vojta, Eva Kolářová

 

V následujícím týdnu 17. 10. 2015 se hrál v Českých Budějovicích nejvyšší krajský turnaj Grand Prix ČR kategorie C, kde nastoupil hráč Sokola Vodňany Michael Pavlis a obsadil v těžké konkurenci nejlepších Jihočechů výborná 5. místa ve všech kategoriích. Zejména ve dvouhře je to vynikající výsledek. Gratulujeme.

Krajský přebor smíšených družstev žáků 24.10.2015

V sobotu 24. 10. 2015 pořádal Sokol České Budějovice Krajský přebor smíšených družstev žáků. Mezi 9 družstvy z jihu Čech bylo i družstvo Sokola Vodňany, které nastoupilo v sestavě Alan Buchtele, Ondřej Falář, Martina Hortová, Bouberlová Tereza, vedoucí družstva trenér Pavel Votava. Bohužel se omluvil Fanda Mrvík, jednička týmu.
Družstva byla rozdělena do třech kvalifikačních skupin po třech družstvech. Po jejich odehrání se utkali vítězové o konečné 1.- 3. místo, druzí o 4.- 6. místo a třetí o 7.- 9. místo. Naše družstvo skončilo s jednou výhrou (SKB Český Krumlov C) a jednou porážkou (Sokol České Budějovice A) na druhém místě ve skupině a ve finále bojovalo o 4.- 6. místo. Zde zvítězilo na Sokolem Křemže 6 : 4 a prohrálo se Sokolem Štěpánovice 3 : 7 a obsadilo konečné 5. místo. Škoda, že družstvo nenastoupilo kompletní, byla šance na stupně vítězů.

Konečné pořadí KPDŽ:
1. SKB Č.Krumlov "B"
2. SKB Č.Krumlov "A"
3. Sokol Č.Budějovice "A"
4. Sokol Štěpánovice
5. Sokol Vodňany
6. Sokol Křemže
7. Sokol Č.Budějovice "B"
8. SK Badminton Tábor
9. SKB Č.Krumlov "C"

Ing. Vladimír Marek - předseda
badmintonového oddílu TJ Sokol Vodňany

Joomla! konzole ladění chyb