Zveme všechny kluky a holky na výlet s názvem Po stopách zvíkovského raráška, který pořádá písecká jednota v neděli 18. října. Sraz všech účastníků je ve 14:00 na parkovišti u hradu Zvíkov - z epidemiologických důvodů si dopravu ke hradu musí každý zajistit individuálně. Pokud bude počet výletníků větší než maximální povolená účast na venkovních akcích (aktuálně 20 lidí), uskuteční se výlet po několika skupinkách.
Na programu je návštěva hradu s možností komentované prohlídky (počet návštěvníků na jednu prohlídku bude omezený) a poté proběhne nedaleko Zvíkova krátká herní procházka. Předpokládané ukončení je v 17:00 opět na parkovišti u Zvíkova. S sebou si nezapomeňte oblečení dle počasí, pevnou obuv, drobnou sváču s pitím a roušku.

 

Po stopách zvíkovského raráška je prvním výletem z našeho nového programu Poznej svou vlast, a je tedy potřeba se na tento výlet v případě zájmu přihlásit na tomto odkaze (více informací na Centrum Odboru všestrannosti).

V případě dotazů ohledně výletu se obraťte na vedoucího Petra Topinku (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

 

POZOR! VÝLET BYL KVŮLI VLÁDNÍMU NAŘÍZENÍ ODLOŽEN, PROZATÍM NA NEURČITO.

 
Za T. J. Sokol Písek
Marek Matoška
Přílohy
FileFile size
Download this file (1.png)Výlet na Zvíkov - ODLOŽENO1760 kB

Joomla! konzole ladění chyb